Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím čistíte display telefonu?Dotykového

Od: lada1® odpovědí: 9 změna:

Já vím hloupá otázka,ale přesto čím.Někdo řekne hadřík jarová voda,někdo alpa,mýdlo,šampon,viděl jsem i borce na parkovišti kde použil vodu do ostřikovačů,ale co vy aby dysplay vydržel chvíli-den dva tři čistý?Děkuji za rady Ladislav

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Za mě: přešudlím ho švédkou. A v případě odolnějších skvrn na něj dýchnu a znovu přešudlím švédkou. Toť vše..žádné caviky kvůli tomu.

hodnocení

asi jo ale po několikátém přešudlení je potřeba vyčistit...

Tak někdo nesnáší zašmudlaný displej ani malinko a leští mobil furt. Já jen když mám čas a nebo když už je fakt zašmudlaný hodně. Jinak nevím o ničem, o nějakém zázračném spreji či co, že by dotykáč zůstal po nějaký den neupatlaný..leda používat stylus.

hodnocení

1x

Pokud mas tlacitkovy tak ti musi vydrzet displej cisty v poho den dva.

Pokud mas dotykac , tak aby vydrzel cisty den dva je utopie. Kdyz pres neho matlas prstem , ktery je mastny.

Ja ho cistim trickem.

jurajjuraj*
hodnocení

1x

ja pouzivam hadrik ktery se pouziva na bryle

vilik*
hodnocení

1x
Koukám, že jsem zase mimo.
Koupím v Číně po dolaru desítku tvrzených skel a občas, i když velmi zřídka, přeleštím takto ošetřený displej jen tak o triko či o kalhoty. Mimochodem, používám podsvícení, takže žádné šmouhy při použití stejně nejsou vidět.
Jednou za čas sklo vyměním a oděv dám do pračky taky někdy vyprat.
Ještě abych tahal s sebou kosmetickej vak na čištění.

hylfe*
hodnocení

0x

Pamatuj čím víc ho budeš čistit tím víc ho budeš mít poškrábanej. Já ho dávám do kapsy u kalhot a vždy když ho vyndám tak je čistý. Asi se očistí o vnitřek kapsy. Ale nesmím tam nikdy mít nic jinýho.

vernon
Tvrzené sklo se nepoškrábe.

hodnocení

0x

Čisté přírodní hedvábí - jakýkoli zbytek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]