Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

U smart Tv nejde obraz

Od: paj* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,mám smartTv a nejde mi obraz ,ale zvuk v pořádku.Při zapnutí problikne logo ,vprůběhu jdou vidět trohu kontury a při vypnutí problikne obraz.Čím by to mohlo být a jaká by asi byla cena opravy děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Typuji to na podsvícení. Když si ve tmě pomůžete baterkou, měl by být slabě vidět obraz. Kolik bude stát oprava záleží, jestli je to LED nebo ještě CF trubice a co poruchu způsobilo. O jakou značku se jedná? U Samsung nebo LG je šance, pokud levnější "čína" odvoz na SD :(

jg®
hodnocení

0x

Je to závada podsvícení (LEDky). Měl jsem to samé u Tv (81 cm) a cena za opravu přibližně 1500,- Kč.

pricess
hodnocení

0x

Dobrý den,

také mi zničehonic přestal fungovat obraz, jen zvuk šel, stejné probliknutí loga atd..dle infa ze servisu od LG bude oprava za 4 000, ale někdo tu psal i za 1500,- můžete mi prosím poradit kde? díky moc :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]