Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Huawei p9 x p10

Od: leny* odpovědí: 2 změna:
Zdravím mám Huawei p9 a uvažuju přechod na p10 oplatí se to nebo rozdily mezi mobily nejsou skoro žádné? Dočetl jsem se že p10 má jen větší paměť jinak je stejná jako p9 díky za tip

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nox®
hodnocení

0x

P10 má oproti předchůdci trochu lepší foťák s optickou stabilizací, lepší baterii, výkon a čtečku otisků umístěnou vepředu. Jestli je to dost důvodů pro přechod nevím, ale pro běžného uživatele jsou to spíš jen drobnosti. Já bych tento upgrade, dokud telefon bez problému funguje, nedělal.

hodnocení

0x

P10 ma vetsi ram , novejsi procak a lepsi foto.

Muzes vzit lacinejsi honor 9. Pritom ma HW stejny jak P10. Chybi jen prodlouzena zaruka a premiova zaruka.

Ja mel P9 , chtel jsem P10 , pak prisla nabidka o 3tisice dat vic a mit samsung S8 , coz se nedalo teto nabidce odolat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]