Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Normy osvětlení nad pracovním stolem

Od: zdenek* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

Prosím o informaci jakou intenzitou má být podle normy osvětlený pracovní stůl pro jemnou výrobu a montáž elektronických součástek a zařízení, děkuji a jsem s pozdravem, Zdeněk

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Odpovím laicky: Musí mít docela velkou intenzitu abys dobře viděl na jemnou práci. Promiň, že tu neoperuji nějakými luxy a fotonovým tokem apod, když je ti to stejně k ničemu.

doplněno 26.09.17 11:33: : Jestli to potřebuje v zaměstnání, pak se to dá odbornou firmou změřit. A i když to odborná firma změří a označí za vyhovující a tazateli to osvětlení vyhovovat nebude, tak stejně platí to, co už jsem uvedl: "Musí mít docela velkou intenzitu abys dobře viděl na jemnou práci." Jak se pak dohodne se zaměstnavatelem, je jeho problém.*smich*
hefoxyp

To je odpověd, jak stehno. A ještě rovnou určíš, že odpověď je tazateli k ničemu.

Pro jemnou práci dle ČSN 750 lx.

zdenek*
hodnocení

Děkuji za odpověď a nevíš prosím jaká norma to řeší a kde jí najdu? Dík, Zdeněk

zdenek*
hodnocení

Nóó, kničemu mi to není, protože existuje něco jako hygiena práce a sem zapadá i osvětlení a jek nesplníš normu tak nemůžeš pracovat!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]