Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ZÁHADA na mobilu

Od: vewea odpovědí: 1 změna:

Chtěla bych se zeptat...Mám mobil samsung E250 mám ho asi 2roky a zničeho nic se mi jednou seknul tak sem ho vypla a zapla a najednou byla celá moje pamětová karta zaplněna...dyž si najedu na složky v pamět.kartě tk tam mám normálně písničky fotky atd. mno a uplně dole mám nesmyslné složky pod cizými názvy jako třeba sseconda.ryl a máá to až 1201300 KB! a dyž dám podrobnosti o tomto souboru tak tam je že to vzniklo 00/00/1980 00:00 a nebo jedna jiná složka pod názvem dsPRIV a tam dokonce je že to vzniklo 9/11/2035 14:35(COŽE JE VELKÝ NESMYSL! ) a co je to nejhorší že to nejde vymazat! takže mi to zabralo tottálně celou pamtovku dyž to chci vymazat napíše to že žádné položky!

prosím o radu

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

3x

Zálohujte si důležitá data z karty do počítače a kartu zformátujte. Jestli je mobil stále v záruce, reklamujte ho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]