Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chystám se zakouopit si telefon (konkrétně Iphone 8 Plus). Bude mě stát 25 000 a já se chci zeptat jestli to má cnu koupit tenhle drahý telefon, nebo jestli je za tu cenu nějaký lepší. Včem je vůbec dobrý Iphone 8 Plus , Mám telefon co ma fotoaparát 5MPx a Iphone má 12 Mpx ale co dál
Pro zarytého fanatického jablíčkáře to určitě cenu má, pro člověka co si chce pořídit mobil, jsou to zbytečně vyhozené peníze
Zatím se na nové iPhony nepohlíží moc pozitivně, 8 a 8 Plus nepřinesly nic prakticky zajímavého, verze X je o něco zajímavější predražený kus spotřebního zboží. Možná bych vyzdvihl foťák a jakýsi dojem sociálního nadřazení. Celkem zajímavý výkon, který stejně ale běžný uživatel nikdy nevyužije. Pokud vám není líto vyhodit takové peníze za značku spotřebáku, proč ne. Já jsem si pořídil telefon, který se dnes dá sehnat asi za 4000,- a jsem maximálně spokojený, zvládne vše co potřebuji, baterie vydrží klidně i 3-4 dny, foťák na momentky dostačuje a hlavně si nemusím dělat těžkou hlavu z toho, když jej rozfláknu. Prostě půjdu a pořídím si nový, aniž bych vyřizoval půjčku. Za zbytek peněz bych si udělal třeba nějakou pěknou dovolenou. A pokud už bych jo chtěl nějaký vlajkový model, mrknul bych například na LG G6, Xiaomi MiMix 2 a podobné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.