Nejste přihlášen/a.
Ahoj jsem fotograf začátečník, a chtěl bych si zkusit focení v klubu nebo na párty. Několika klubům jsem psal email ale nikdo mě neodpověděl. Psal jsem že jsem začátečník a že výsledné fotky dodám zdarma. Je dobrý nápad jít fotit bez povolení? Nebo jak to máte vy co fotíte párty?
To focení by mělo mít jaké téma? Klub nebo párty má status soukromé společnosti, takže bys tam bez povolení fotit nemohl. Podle zákona. Mimo zákon bys mohl i dostat přes držku, což by ještě byla ta lepší varianta oproti rozbité technice. Protože nechat si rozbít objektiv za 30 tisíca foťák za dvacet není nic moc.
To, že tvé nabídky jsou bez odezvy, je naprosto normální. Kdy mě poslal někdo takovou nabídku a uvažoval bych o ní, tak bych chtěl předně vidět předešlé fotografie, i když se prezentuješ jako začátečník-což je pro mnohé hodně odrazující. Ale otravuj dál, jestli máš na to nervy, snad něco vyjde. Neprezentuj to tak, že jim uděláš fotky, ale že to máš třeba do školy jako práci a tak. Protože upřímně, na ty tvé fotky dnes v době mobilů a selfí tyček nikdo zvědavý není-tak to je. Lidi jsou v tomto ohledu prostě naprostí ignoranti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.