Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení Sub,repro na zesilovač

Od: monty* odpovědí: 1 změna:

zdar poradíte mi někdo jak to mám zapojit správně. mám v autě zesík 4 kanál, 2 subwoofry a 2 repro v kufru v platě. Zesík je 650W. Jak to mám zapojit správně aby vše hrálo. natáhl sem další pár cinchu a nepomohlo mi to. nejaké rady? já se v tom prd vyznám.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Čtyřkanálový "zesík" znamená, že má kanály PP, LP, PZ a LZ. Žádný výstup pro subwoofer. Takže ať to zapojíš jak chceš, vždycky z toho dostaneš jen zvukový paskvil, který se ti ale možná bude líbit, neznám tvůj vkus.

"Natáhl sem další pár cinchů a nepomohlo mi to". Odkud kam jsi je natáhl? To nejpodstatnější nenapíšeš!

A závěr: "Já se v tom prd vyznám." Takže sežeň někoho, kdo se v tom vyzná a pomůže ti to zapojit aspoň tak, aby to nějak hrálo. Právě proto, že se v tom prd vyznáš, se neodvažuji ti cokoli radit na dálku, protože i informace od tebe jsou bohužel nepoužitelné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]