Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám dotaz k Androidu na mobilu. Jde nějak udělat, aby když např. hraji hru, jsem ji mohl stáhnout (jako třeba na počítačí shodit na hlavní panel) a otevřít jiný program, např. jinou hru? Abych zkrátka nemusel tu hru uzavírat a pak znovu startovat. Nemohu na to přijít, pokud to vůbec jde. Děkuji.
Tlačítkem domů vyjedete z libovolné aplikace zpět na plochu. Aplikace se neukončí.
Ovšem může se stát, pokud máte malou operační paměť, že při otevření další aplikace se paměť zaplní a aby se uvolnila, minimalizovaná aplikace na pozadí bude ukončena.
Děkuji za reakci, ale nějak tomu nerozumím. Tak např. jsem otevřel hru Pixwords. Když jsem klepl na domeček, tak se hra ukončila, protože při dalším klepnutí na domeček se nestalo nic a když jsem hru spustil, tak nabíhala od samého začátku. Potřebuji Pixwords nějak hodit stranou, otevřít jinou aplikaci, tu pak uzavřít a vrátit se k Pixwords. Nevím jestli to vysvětluji dobře. Druhou část o zaplnění paměti chápu.
Domeček vás vrátí na plochu, nic víc, další stisknutí domečku už nedělá nic. Dále se vrátíte do aplikace buď stisknutím její ikonky, nebo mezi posledně otevřenými aplikacemi, ale to může mít každý výrobce udělané jinak, například já to mám když podržím klávesu "zpět".
Co máte za mobil? Je možné, má paměti opravdu málo a už chvilku po neaktivitě aplikace na pozadí ji musí z důvodu zaplnění paměti ukončit.
toho jsem se obával, ten mobil má hodně malou operační paměť (512 MB). Takže se obávám, že to bude tím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.