Jsem zděšená nad nebezpečnými "vylepšeními", kterými mě oblažuje asi Microsoft v mobilu Nokia Lumia, kdy si dotyčný mobil i po úplném, hardwarovém vypnutí a novém zapnutí přístroje pamatuje v minulosti zadané hesla ( i když jsem jejich uložení nepotvrdila ), takže po jakémkoli najetí stránkyGoogle nebo GMAIL jsem vždy rovnou ve své poště i bez zadávání jakéhokoli hesla nebo vůbec názvu schránky.
Mám si založit nový mail nebo koupit jiný telefon, abych měla svoji poštu lépe zabezpečenou?
Dobrý den, myslím, že bude stačit vždy vymazat data v prohlížeči (cookies a mezipaměť) a na stránkách, kde se přihlašujete nezatrhávat (neoznačovat) možnost trvalého přihlášení (nebo tuto označenou možnost zrušit). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.