Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava pevné linky na vlastní naklady

Od: miroslavhoked odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, nedávno mi úplně ohluchl pevný telefon, je to dost divná závada - nepomohla výměna rozdělovače, aparátu ani šňůr, přitom internet napojeny na tutéž linku funguje bez problémů. Na O2 mi odmítli zajistit opravu, dokud si u nich nezaridim mobil (já mobil nemám, telefonovat potřebuju málokdy a placení kreditu ani paušálu by se mi nevyplatilo). Je možnost dát si opravit pevnou linku samostatně, třeba i na vlastní náklady?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

,,No a koupit si jiný aparát?

zavinac: Tazatel píše, že vyměnil všechno a že to nepomohlo.

..já jsem si dala pevnou linku výhoné volání všude za 299kč,,nabízeli mi telefon ,ale místo té pevné linky ,,chtělam jsem telefon bez baterek -takový jako dřív..Ale oni mi dali ten na postavení do takového nabíjejícího stojánku abych mohla chodit po bytě.

Já jsem jim ho vrátila,jelikož nevěřím baterkám a pořád sledovat jak je nabitá,,tak jsem jim ho vrátila.Dostala jsem telefon s velkýma číslicema -bílý,,,což nemám ráda..Ten aparát měl takovou ozvěnu -echo...

Měla jsem ještě starý tel. tak jsem si ho napojila místo jejich a jde mi ..A měla jswem ho cca 15 i více let v šuplíku

..no to mu neopraví,,jelokož je tam amatérský zásah.

hodnocení

0x

Dobrý den. Nechápu odmítnutí opravy, pod podmínkou zřízení mobilu od o2. Já také nemám mobil od o2 a nikdy jsem neměl. Když se pokazil aparát na pevné, měl jsem tady servisáka od o2 druhý den. Zjistil, že přístroj je vadný a na místě ho vyměnil za jiný. Od té doby mám zase jiný, ten jsem si ale pořídil na vlastní náklady. Ten vyměněný od servisáka funguje pořád, jen ho nemám zapojený. Jen nevím, jak opravit připojení, když aparát je jak píšete v pořádku, splitter a kabely také. Nic jiného tam není. Je to divné, když internet Vám jde. Třeba někoho něco napadne.

doplněno 21.09.17 17:45:

Ještě se zeptám. Tu pevnou máte od o2? Nemáte ji třeba od jiného poskytovatele?

mytrix*
hodnocení

0x

To Vás pěkne tahají za fusekli :) Trvejte na opravě bez podmínek. Nemají na to právo.

hodnocení

0x

Proc platis pausal za tlf.?> Aby ho provozovatel udrzoval funkcni a pripadne opravil.
Bud i s telefonem nebo po rozhrani (dle situace).
Kdyz zavolas na svoje tlf. cislo jaky ton slysis?
Jaky rozdelovac jsi vymenil?
Na dalku to stejne nevyresime> urgovat opravu.

doplněno 22.09.17 14:57:

A co vse Ti doma pres tlf. linku beha?
Tlf. a net (DSL) s TV?
Rozdelovac myslis jen na paralelku nebo splitter k netu (DSL)?
Muzes projit celej barak, od priloze ve sklepe (od samonosu ze sloupu) a pokud zavada bude jinde (kabel v zemi, blbej ranzir na ustredne) stejne to nespravis.

doplněno 22.09.17 17:42:

Ten internet jsem nejak prehlid.
Takze bych videl problem na ustredne:
- ranzir od cisla do splitteru na DSLAMu nebo splitter
- u Tebe splitter nebo kabel k tlf.

111®
hodnocení

0x

1: odpojit spliter a tf. připojit přímo na linku, zvednout a je tam oznamovací tˇon? ano zkusit zavolat , prozvonit třeba mobi.
1a. zapojit vše i se spltrem a zkusit znovu, pokud to nejde, je v háji spliter
2 oznamovací tón není... zavolat operátorovi O2, že nemůžete použít tísňové volání a že se chystáte třeba rodit...oni si to rzchle rozmyslí
3.Pokud se budou cukat vzít si jméno a pak jím říci, že to předáte na Český telekomunikační úřad.
Uvidíte co se stane.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

s tim ze si musim zaridit mobil jinak mi to neopravi bych je poslal do prd... a rekl ji/jemu at me prepoji na nekoho kdo neni debil

pokud jsem mel s o2 pevnou nebo netem nejaky problem tak to vzdycky resili bez remcani do druheho dne , pripadne uz se ten druhy den vedelo co tomu je

z toho co sem videl tady u nas kdyz zjistovali tak jak prijde technik tak pripoji stroje a behem par minut vi jestli je problem u nich nebo u nas doma a pak se hleda

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]