Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde pretacanie CD nosicov

Od: pepek* odpovědí: 4 změna:

Na minivezi Philips FW.M55 mi nechce pretacat CD, nevie niekto, aka by mohla byt pricina.

/vadny IO, rezistor... dakujem za odpoved.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V křišťálové kouli...nic...vypadá to na servis, sám to s největší pravděpodobností neopravíte...a my dálkově taky ne...chce to zjistit, zda se nejedná o mechanickou závadu, případně měřit a hledat a hledat v elektronice...může to být cokoli, jak sám píšete..Snímačem by to nemělo být, v tom případě by se disk alespoň roztočil...a když je úplně mrtvý...

doplněno 21.09.17 13:29:

A výsuv funguje bez problémů? I zavírání?

hodnocení

0x

Většinou je to opotřebeným snímačem, laserem. Ostatní vady se vyskytují v řádech promilí, max. jednotek procent. Jinou diagnostiku podle tvých (ne)údajů na dálku neumím.

doplněno 21.09.17 13:36:

@nonek: Nikde jsem se nedočetl, že by byl úplně mrtvý...

Philips FW.M55 mi nechce pretacat CD - pochopil jsem to tak, že se vůbec neroztočí..."nechce pretacat CD"...doplnit by mohl jedině tazatel, jak to je...ale je fakt, že to lze chápat i tak, že "nehraje"

doplněno 21.09.17 20:07:

Tak v tom případě bych zkusil čištění , pokud nepomůže, tak servis...

pepek*
hodnocení

Vysúvanie a zasúvanie ide bez problémov.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]