Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat mám nokii n73, když si udělám autoscout24.at a pak si tam dám třeba audi a4 tak mi nikdy nevyjede jako na PC fotky těch 20 aut co jsou na stránce chci se zeptat jestli mi to u této nokie bude vyjíždět ty fotky, a druhý dotaz by byl mám doma wifi modem Zyxel prestige... chci se zeptat dyž tato Nokie má v sobě wifinu jestli bdu moct surfovat po netu v mobilu díky tomuto modemu co mám tedka na PC. Děkuji Vám všem za dobré rady.
ty obrázky budou záležitostí nastavení si myslím. Co na jiných webech, zobrazují se, nemáš je zakázané? Jaký prohlížeč? Tuším, že opera mini mi také nezobrazí všechny obrázky protože optimalizuje web pro zobrazení v mobilu.
Připojení přes wifi půjde, zase jen je to záležitost nastavení.
Dobrý den, děkuju za odpověd, jak že se to dá nastavit nebo jak se to nastavuje? A co se týče prohlížeče tak mám normální od Nokie ale Operu jsem zkoušel taky a furt to tam nešlo. Ještě bych měl jeden dotaz třeba hra travian budu jí moci hrát po netu?
nastavení je jednoduché, záleží kdo Ti nastavoval ten zyxel a co o něm víš.
V mobilu je to Menu > Settings and Connectivity > Wireless LAN tam je průvodce který může mít dotazy.
Ten Travian nevím, v zásadě by problém být neměl, hrát bych to na tom nechtěl, moc malinkaté ač to hrají i na menších displejích
no to je to jak jsem psal včera, kdo Ti ji nastavoval tu wifinu? musíš znát SSID tedy název sítě a heslo.
Buď víš protože jsi si to nastavoval sám nebo se koukni na nějaký papírek kam jsi si to poznačil nebo se zeptej toho kdo Ti to dělal.
Někteří technici to často píší na zadní nebo přední stranu návodu nebo používají v každé domácnosti stejné a bude vědět když mu zavoláš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.