Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, přd 30 min. jsčm si vylil do klávesnice vodu. Jedná se o herní klávesnici genius scorpion za 450 kč. Je to ta NEJLEVNĚJŠÍ VERZE ALE JÁ JI MĚL MOC RÁD. nAVÍC JSEM SI JI KOUPIL PŘE TŘEMI DNY. Vylil jsem tam vodu konkrétně kofolu amíchanou s mirindou. Vysušil jsem ji fénem ale pouze svítí (je herní a je podsvícená) písmwena ale nereagují. Musel jasem si pučit klávesnici od sestry Prosím pomozte. Půjde zachránit? Ona ještě svítí ale na nic nereaguje. Svítí pěkně. Děkuji.
Promintr za gramatiikku ake sestřina klávesnice blbě píšed.
Horšie je, že je to kofola a mirinda. Takže , keby to bola len voda, to by sa vysušilo, ale keď tam bol cukor, alebo nejaký sirup, to bude lepiť, a nedávam tomu nádej, že znovu bude písať.
Aj táto klávesnica, na ktorej píšem bola poliata, ale len vlažným čajom, bez cukru. Odložil som ju na skriňu, a po 3 dňoch znovu sa dalo na nej písať. Druhý prípad som mal, keď som jedno mesačnú klávesnicu polial síce kávou bez cukru. Niektoré klávesy písali dobre, niektoré lepili aj po dlhom čase, a práve tie najfrekventovanejšie. Takže obliata klávesnica išla do popolnice.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.