Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu jak mám přesně zapojit startovací tlačítko níže na obrázku spínané přes automobilove-rele- 12V/30A ( rele-elco-66-e-70 ).
Jak poznam vodič od cívky startéru atd.
Rád bych, aby tlačítko fungovalo na startování v autě přes spínačku až v poloze 1 ( Kdy se rozsvítí kontrolky ), ale zároveň, aby po nastartování motoru mělo tlačítko jednoduše vyřešenou blokaci, aby se nemohl starter roztočit omylem stiskem tlačítko při běžícím motoru.
Jde mi špatně poloha 2 spínačky na startování někdy na 5 x musím otočit klíčkem, aby začal motor startovat, nová spínačka se mi nevyplatí.
Děkuji za radu
Neznám přesně příčinu ani automobil, ale stávalo se (znám to u Škodovek), že se uvolnila "elektrická" část, díl, spínací skříňky a to se chovalo stejně, jak popisujete...stačilo dotlačit tuto část spínačky na svoje místo a dotáhnout zajišťovací šroubky a bylo po problému...tehdy jsem už měl koupenou novou spínačku a nakonec při demontáži staré jsem zjistil toto...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.