Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Začal mi blbnout Android.Mám mobil Xiaomi Redmi S3.Jsem jinak spokojená..až na to..že tuto noc se mi nabíjel 9(!)hodin a stejně mám jenom 63% a to kdyz jsem ho nabíjela jsem myslím 20% měla.
Muže to byt nabíječkou?Telefon mi piše předpokladana doba do plného nabité cca 3hod...no to určite..
A ještě jeden problém .Když mi přijde sms, nezobrazí se mi to hore na liště, ale musím si to sledovat přímo přes zprávy...poradíte nejakou dobrou aplikaci?Děkuji
nabíječka nebo aku- nabíječku si půjčíte od kohokoliv v okolí... když to nepomůže, koupíte novou baterku...
jj, @rv je to levný... ale nevím, jestli počká 60 dnů na dodání :D
nabíječka nebo akumulátor... - a pak pokračuji textem :D
Nejlepší je si pořídit měřák a nabíjet přes něj. Pak je okamžitě vidět, kde je problém. A pokud si pořídíte ten z odkazu, tak vám i změří kapacitu baterie. aliexpress.com/...
Baterie samozřejmě špatná být může, stejně jako může být špatná nabíječka.
Zkuste jinou nabíječku s proudem 2000mAh a 3S by se měl nabýt cca za 3h.
Co se Vám nezobrazí na liště? Ikonka došlé zprávy? V nastavení si najděte menu "notifikace" a zapněte "Zobrazit oznamovací ikony". K tomu si ještě můžete nastavit barvu LED diody a budete hned vědět, že Vám přišla SMS, máte zmeškaný hovor..atd. Můžete si nastavit 7 různých barev. I když to bych předpokládal, že víte. Třeba se ale pletu.
Pokud jste mobil nabíjela neoriginální nabíječku např. pouze s proudem 500mAh, potom nabíjení opravu může trvat třeba 12h (baterii to ale neškodí, ba právě naopak).
Ohledně nabíjení může zlobit i pouhý kabel, stačilo by že byl někde skřípnutý a už nedá tolik A, kolik by měl. Nikdy bych nevěřil, že pouhý kabel tak dokáže ovlivnit rychlost nabíjení (spíše dodaný proud).
Pokud je v nabíječce kabel napevno zkuste jinou nabíječku, pokud je kabel USB, zkuste jiný kabel.
Koupit v ČR kabel který je schopen dát 2A je docela složité.
@tomas11 má recht, stačí i špinavý konektor na mobilu. Taky první pomoc - vzít si párátko, namotat na něj kousek vaty, namočit v lihu a snažit se očistit kontakty v konektoru.
díky.ted jsem našla nabíječku 1500mA a zda se ze se nabíjí rychleji...ale stejně pomalu...jiná nabíječka(mame jich hodne ) ani na pripojeni do telefonu nezareagovala...
Nabíječka 2000mA nabijí baterii Redmi 3S tempem cca 30-35%/h, nabíječka 1000mA tempem cca 20%/h.
Originální nabíječka dodávaná s telefonem má právě těch 2000mA.
Máte pravdu. Tenhle telefon je jeden z těch, které používají Quick Charge. A umí si vzít z nabíječky až dvě ampéry.
Takže bych doporučil skočit někde do obchodu, a zkusit tam nabíjet s originální nabíječkou, připadně ji tam potom rovnou koupit. Pokud má ta nabíječka USB kabel, tak koupit pořádný, a ne ty tkaničky, co jsou běžně v prodeji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.