Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka Hoover nebo AEG?

Od: topta® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

máte někdo zkušenosti s pračkami značky Hoover, konkrétně pak onlineshop.cz/...

Zaujala mě záruka 5 let, na druhou stranu jsem na italské značky elektroniky neslyšel zrovna nejlepší hodnocení.

Každopádně mi doporučili u nás v elektru značku AEG, což schvaluju, rodiče mají už druhou a bez problémů, ale standartní záruka je 2 roky, jestli vydrží aspoň 5 let netuším. Když jsem se ptal na délku záruky, tak nejdelší má právě prý ten Hoover a to těch 5let a když na to dávají takovou záruku, tak by to mělo vydržet.

Dnešní doba je taková, že po záruce všechno brzy odejde, tak si říkám, že když dává Hoover 5 let, tak během 5 let musí pračka v pohodě vydržet, případně by to firma měla opravit v rámci záruky zdarma.

Co byste volili vy? Jiné značky mi nedoporučujte, vezmu stejně buď AEG (- můžete doporučit typ, se kterým máte osobní zkušenost) a nebo Hoover - ten typ z odkazu. Potřebuju pračku s vrchním plněním, jiná mi tam nevleze.

Děkuji za informace.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Koukni na stránky AEG, nabízí po zaregistrování taktéž pětiletku záruku.
Jen tak na okraj, Miele nabízí po registraci desetiletou záruku.
hodnocení

To je jen pro vybrané modely, jestli to dobře chápu, co tam píšou a ve vybraných modelech není ani jedna pračka s vrchním plněním.

A v sortimentu Miele jsem vůbec pračku s vrchním plněním nenašel, bohužel některé značky už přestaly tyto pračky vyrábět. Každopádně Miele patří mezi ty nejlepší značky.

cesmina*
hodnocení

0x

Máme vrchem plněnou AEG LAVAMAT s dvouletou zárukou asi 4,5 roku a zatím funguje.

hodnocení

Ta od rodičů bude mít v lednu už 6 let, takže půjdu do německé kvality AEG, to bude jistota.

hodnocení

0x

hover neznám, AEG už máme 14 let a přežila 4 děti a furt jede takže asi tak není to reklama

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]