Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máte někdo zkušenosti s pračkami značky Hoover, konkrétně pak onlineshop.cz/...
Zaujala mě záruka 5 let, na druhou stranu jsem na italské značky elektroniky neslyšel zrovna nejlepší hodnocení.
Každopádně mi doporučili u nás v elektru značku AEG, což schvaluju, rodiče mají už druhou a bez problémů, ale standartní záruka je 2 roky, jestli vydrží aspoň 5 let netuším. Když jsem se ptal na délku záruky, tak nejdelší má právě prý ten Hoover a to těch 5let a když na to dávají takovou záruku, tak by to mělo vydržet.
Dnešní doba je taková, že po záruce všechno brzy odejde, tak si říkám, že když dává Hoover 5 let, tak během 5 let musí pračka v pohodě vydržet, případně by to firma měla opravit v rámci záruky zdarma.
Co byste volili vy? Jiné značky mi nedoporučujte, vezmu stejně buď AEG (- můžete doporučit typ, se kterým máte osobní zkušenost) a nebo Hoover - ten typ z odkazu. Potřebuju pračku s vrchním plněním, jiná mi tam nevleze.
Děkuji za informace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.