Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
stala se mi teď taková věc s mým analog foťákem. Klasicky jsem natáhla film (36snímků) a fotila, fotila, fotila... a když mi ukazovalo počítadlo posledních pár fotek, tak jsem si říkala, super, vyfotím, vyvolám a konec. Jenže se stalo, že jsem místo dvou posledních fotek vyfotila asi 15-20 fotek a film stále nekončil. Tak jsem si myslela, že se třeba roztrhl, nebo poničil. Každopádně zpátky natáhnout taky šel úplně klasicky.
Nevíte, kde může být závada? Nebo zda se může stát, že film může mít více snímků? Zítra jdu dát vyvolat fotky, tak jsem zvědavá. Pokud máte někdo zkušenost, tak budu ráda za jakoukoliv odezvu.
Díky,
V.
Značka, typ foto? Osobně mám starou zkušenost s Exakta VX1000, kdy po vrácení kolegou jsem se setkal s podobným problémem; v tomto případě byl ale v háji posuv filmu, ačkoli závěrku šlo normálně natáhnout (ale film trčel na místě); taky jsem "nafotil"více fotek než obvykle, ve skutečnosti všechny snímky byly na jednom políčku...i to se stává
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.