Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr digitálu

Od: goro* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,jaký vybrat digitál pro běžné focení Samsung WB 500 , WB 550 , Casio H 10 nebo jiný co myslíte. díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

3x

Dobrý den.Neuvádíte zda jste začátečník,nebo máte nějaké zkušenosti digitály.Osobně si myslím,že optický Zoom u kompaktu 10x(12x) běžný uživatel moc nevyužije.Pořiďte si nějakou technicky méně náročnou verzi.Na machrovinky je lepší zrcadlovka. fotografovani.cz/... celé fórum)

jabraka*
hodnocení

2x

Zkus Olympus,Já mám od firmy už čtvrtý.

olympus.cz/...

JABRAKA

hodnocení

2x

Z uvedených bych asi volil ten poslední. Za podívání ale stojí také Panasonic DMC-TZ6 v přibližně stejné cenové rovině...

hodnocení

2x

nejlepší digitály byly s rozlišením do 5Mpix,pak už se to jen zhoršovalo, ačkoli se dělají i 12Mpix ,pro běžného uživatele je to naprosto zbytečné a podobně je to se zoomem 10x a více. Schvaluju olympus i panasonic. Samsung nebo casio v podstatě neznám, že vyrábí fotoaparáty, nešel bych dotoho. Dobré byly i conica-minolta.

doplněno 20.09.09 17:04:

odpovědi výše bych si dovolil hodnotit jako fundované. S pozdravem Mira.

pichal08

Neznám žádnou Conicu!

slonbonjohn*
hodnocení

2x

Já jsem pro změnu zastáncem firmy Nikon. Pro běžné focení by mohl vyhovovat i tento model: NIKON Coolpix S230. Intuitivní s dotykovým displeyem a o tisícovku levnější než tebou uváděné typy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]