Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak aktivovat SD kartu nebo jak přemístit

Od: paixan* odpovědí: 3 změna:

Jak aktivovat SD kartu nebo jak přemístit aplikace na Sd kartu

Dobrý den, mám micro Sd kartu 8GB (úplně malinká sd karta) na mobil Samsung galaxy x-cover 2, jsem si jistá, že jsem ji vložila v správné poloze a na správné místo... Mám neustále problém s tím, že neustále v galerii se mi zobrazuje Upozornění o nedostatku místa (64MG) . Mám možnost něco odstranit, abych uvolnila místo. Objeví se mi Moje soubory: Všechny soubory, Obrázky, Videa... tak si dám všechny soubory, tam mám 2 soubory: extSdCard (ext sd karta) a sdcard0 (sd karta0). Mám na nich značky "žlutých desek" (prostě jako složka). Jsem se rozhodla nejdříve všechno to dát do sdcard0, nejde to. U extSdCard mám na té značce "složka" taky značku SD karty. Tak jsem všechny fotky a ostatní přesunula právě do toho extSdCard, začalo to fungovat: Mohla jsem se už konečně podívat na fotky a obrázky.Nainstalovala jsem si Clean Master. Večer jsem si chtěla vyměnit profilovku a tak jsem se koukla do galerie a tak zase se mi objevilo to Upozornění, že mám nedostatek paměti a zase se nemůžu podívat na fotky :(. Podívala jsem se do úložiště: SD karta: celkové místo 7,21GB, volné místo 7,11GB. Takže o sd kartě telefon ví. Takže kam mám jak mám přemístit stažené aplikace jako ten Clean Master. Co byste mi poradili?

doplněno 14.09.17 21:27:

Takže jsem odinstalovala Master Clean, a můžu se podívat na fotky, takže vím, že problém je v tom, že prostě potřebuju aplikace ukladat do SD karty, jenže nevím jak.

JAK PŘEMÍSTIT APLIKACE NA SD KARTU? TOHLE JE HLAVNÍ OTÁZKA

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mám stejný telefon. V této verzi Androidu a telefonu nejde na kartu ukládat mimo fotek a aplikací k tomu vyvolených nic jiného. Programy musí být na rootu. Čili na SD kartu jde třeba nainstalovat mapy.cz a něco takového obdobného... (program se ptá)

Na starší android kde bylo méně paměti než tady to šlo instalovat běžně. Jedině by se prý dal telefon rootnout (informace mého syna) a šlo by to instalovat i na SD, ale nějak mě to zase až tak netrápí a pak už jsem to neřešil... Nedostatkem telefonu je, že má málo použitelného místa... bohužel

A ještě je nepříjemný to, že když se stahují aplikace tak zabírají další místo a snižuje se použitelné místo v paměti... Tak nepoužívám chrome (aktualizace má snad 100Mb), ale delphin..

doplněno 14.09.17 21:58:

... když se stahují aktualizace ...

paixan*
hodnocení

Děkuji za informace!vypadá to, , že si proste budu muset koupit nový... jinak jsem pořád hledala řešení a budu vědět, ,že ho nenajdu.
paixan*
hodnocení

Řešení jsem už našla, nainstalovala jsem Total Recommander.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]