Facebook mi normálně funguje akorát když chci aktualizovat hlavní stránku tak mi to píše že se momentálně nelze připojit. Navíc mě to odkáže do nastavení připojení k internetu ale data a WiFi mám stále zapnutou. Už mi to takhle dělá několik dní pokud se odhlásím a přihlásím teprve se mi nové příspěvky zobrazí.
Napadá mě jedině,zda máte v nastavení zapnuto obojí připojení současně. Pokud není prioritně WiFi,přepojí se na data.Jestli se to "nekouše". Co kdybyste zkusil být chvíli připojen pouze přes data?
zbynek1*
Tak jsem zkusil vypnout připojení k Wifi a zdá se že to funguje. Měl jste pravdu Asi se tyto dvě připojení dohromady kousali. Děkuji moc za radu.
Tak jsem se radoval trochu předčasně. Nyní mám už dva zapnuté pouze data a při aktualizaci Facebooku mi to píše momentálně se nelze připojit. WiFi mám tedy vypnoutou a internet mi normálně běží. Tento telefon mám zatím jen krátce proto s tím nemám žádné zkušenosti... Nestalo se někomu něco podobného?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.