Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook xiaomi redmi 4x

Od: zbynek1* odpovědí: 3 změna:
Facebook mi normálně funguje akorát když chci aktualizovat hlavní stránku tak mi to píše že se momentálně nelze připojit. Navíc mě to odkáže do nastavení připojení k internetu ale data a WiFi mám stále zapnutou. Už mi to takhle dělá několik dní pokud se odhlásím a přihlásím teprve se mi nové příspěvky zobrazí.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Napadá mě jedině,zda máte v nastavení zapnuto obojí připojení současně.
Pokud není prioritně WiFi,přepojí se na data.Jestli se to "nekouše".
Co kdybyste zkusil být chvíli připojen pouze přes data?
zbynek1*
hodnocení

Tak jsem zkusil vypnout připojení k Wifi a zdá se že to funguje. Měl jste pravdu Asi se tyto dvě připojení dohromady kousali. Děkuji moc za radu.

zbynek1*
hodnocení

Tak jsem se radoval trochu předčasně. Nyní mám už dva zapnuté pouze data a při aktualizaci Facebooku mi to píše momentálně se nelze připojit. WiFi mám tedy vypnoutou a internet mi normálně běží. Tento telefon mám zatím jen krátce proto s tím nemám žádné zkušenosti... Nestalo se někomu něco podobného?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]