Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mini opera - nejde nainstalovat

Od: jirda27* odpovědí: 3 změna:

Mám tel. Nokia 2630 na zkoušku internet který mi funguje a stahl jsem si prog.mini operu 4.2...pro uvedený mob.telefon. Instalece běží tak do třičtvrtě a pak mě vyskočí tab.spojit se s operátorem a odkaz na stránky opery.Nemohu sehnat radu proč to nejde nainstalovat. Díky za radu Jirka

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

0x

Napište mi odkud jste ji stáhnul.Opravdu si jste jistý,že máte verzi pro váš telefon? Zkuste ji odinstlovat a zase znovu stáhnout a nainstlovat a potom se ozvěte,jak jste dopad. Mám Nokii N73 a Opera mini 4.2 mi běží bez problémů (no ne tak docela...*smich*ale...).Mě instalace proběhla bezproblémově.

ackar*
hodnocení

0x

stahoval jste odsud? opera.com/...

Buhvi co jste si mohl stahnout ;)

pepyk93*
hodnocení

0x

Zkuste toto : opera.com/...

doplněno 30.09.09 10:40:

Vyberte jako jazyk češtinu a vyberte *jar soubor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]