Nejste přihlášen/a.
Nafotil jsem SD HC I kartu a po stažení fotek do PC mě foťák hlásí : Chyba paměťové karty,otevřte,prosím,kartu. Když ji dám zpět do čtečky tak v PC jde vše normálně.Když dám do foťáku jinou kartu je vše v pořádku.prosím poraďte jak kartu zase sprovoznit.Děkuji PS. Foťák mám Panasonic DMC FZ28
Karta bude nejspíš KO. Co je to za značku? Tohle dělají levné noname karty. Jsou to vyhozené peníze.
Tak to platí to co napsal kolega výše. Hodit do čtečky, zazálohovat fotky a zkusil bych naformátovat přímo ve foťáku. Pokud ne tak v PC.
Zkusit naformátovat kartu v PC, ale pomocí SD card formatter, je volně ke stažení a je to formátovací program přímo na SD karty, mnohdy mi vyřešíil různé problémy s SD kartou
Před tím vším bych udělal ještě jeden pokus - očistit kontakty karty, může tam být nečistota která vadí foťáku, ale je v takových místech, že v PC nevadí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.