Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stahovat z Youtube písničky

Od: betty59® odpovědí: 11 změna:

Zdravím, jsem jako v jiříkově vidění. Nebyla jsem asi 2 měsíce na youtubu a dnes koukám, že stáhnout nějakou písničku jako mp3 nelze...nebo už jsem tak neschopná? Poslední písničky co jsem stáhla se mi aktualizací PC přehodily do Groove ...není to tím? Díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rizzlah*
hodnocení

2x

Nejjedodušší bude využít online konvertor/downloader.. dnes jsou jich tisíce

clipconverter.cc/...

onlinevideoconverter.com/... etc

rv*
hodnocení

2x
Jedná se o nekonečný boj youtube s uživateli. Uživatelům znemožňuje stahování, protože přichází o peníze z reklam. Musíte zkoušet, který program překonal další verzi ochrany proti stahování.

hodnocení

2x

Nerobil som to,no dnes mi bol vysvetlený popis ako to spraviť.Stiahnúť si komplet video,potom zvuk oddeliť a skonvertovať do formátu aký potrebujete.Postup je legálny,no nie na komerčné použitie, mi bolo povedané.

hodnocení

0x

Stáhnout písničku jako MP3 z YouTube nikdy nešlo, přímo YouTube tuto možnost nenabízí ;)

Jde to například tady

convert2mp3.net/...

karel*
Taky lze použít prográmek Audity, je zdarma, pusti se v něm záznam a pustí se písnička na YouTube, Audacity zaznamená písničku v mp3, je možnost zvolit i jiný formát, písničku je pak možné uložit v pc a dělat si s ni co je libo.

poněkud zdlouhavé řešení, navíc musí audio ovladač podporovat Stereo MIX, s čímž je dnes docela problém, já ho byl schopen zprovoznit jen na jednom ze svých dvou notebooků a to ještě po asi hodinovém laborování.

hodnocení

Musím oponovat , šlo stahovat úplně vpohodě, jelikož jsem potřebovala k různým videím hudbu a taky na SD kartu do MP3 na sluchátka a stáhla jsem si cokoliv.

Jinak děkuji za rady ,zkusím ty convertery.

Nešlo, youtube tohle nikdy nenabízel. Možná jste měla pomocí nějakého doplňku v prohlížeči možnost stahovat videa/zvuk v MP3 z youtube, ale ten to sám o sobě nikdy neumožňoval.

xy
hodnocení

0x

aTube Catcher mi pořád funguje, vyberu si, jestli chci stáhnout video, nebo jen zvuk

infernet
hodnocení

0x

Já jsem vždy používal Free Studio. Ale už jsem dlouho nic nestahoval, tak neručím za funkčnost. Ale chodilo to.

Link je tady: en.softonic.com/...

dvekock
hodnocení

0x
nejlepší pego peggo.tv

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]