Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, když hodně serfuju na mobilu netu a mám o2 internet v mobilu a mobil mám 3G a když si ted koupim mobil bez 3G datového spojení nebo jak se tomu říká pocítím na tom nějaké změny třeba rychlost připojení atd. a jakýý změny. Děkuji
Pokud máte operátora O2 a Váš starý mobil podporuje připojení 3G pomocí UMTS - viz. vysvětlení - cs.wikipedia.org/wiki/Universal_Mobile_Telecommunications_System. U O2 je uváděná maximální přenosová rychlost: 1024 kb/s ve skutečnosti bývá zhruba o 1/4 i více menší. Mobilní přístroj který nepodporuje toto připojení využívá EDGE, kde je max. rychlost 256 kb/s - viz. vysvětlení cs.wikipedia.org/wiki/EDGE , případně tam, kde je slabší signál se můžete setkat s ještě pomomalejším GPRS.
Takže rychlost v novém mobilu nepodporující 3G Vám poklesne zhruba na 1/4. Jde o to jakou rychlost skutečně potřebujete a samozřejmě s ohledem na cenu.
takhle chci se zeptat pouze na to jestli se mi rycvhlost pripojeni nejak zmeni jestli ano nebo ne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.