Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s myčkou Bosch

Od: kasper® odpovědí: 3 změna:

někdo kdo se vyzná v myčkách máme Bosch přesný model nevím (musel bych ho najit a to nevím kde je napsaný )
dá se umyt myčka se zasekne na 31min a nejde dal viz foto

Problém s myčkou Bosch

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Označení myčky je popsané laserem na vnitřním nerezovém plechu dvířek myčky. Myslím si že je to v blízkosti zámku myčky.

Myl bys už mít vysledované, která část programu začínala 31minut před koncem mytí. Já odhaduju, že buď oplach nebo sušení.

Takže zkus pustit mycí program znovu a třeba po patnácti minutách otevři myčku a vyzkoušej, jestli ohřívá vodu. Napouštění a vypouštění vody asi bude v pořádku, protože to by se program tak daleko nedostal.

Zkus na netu najít nějaké servisní informace k tvému typu myčky a nebo někde na diskusích popis stejného problému. Třeba tam bude popis závad a jak se projevují.

hodnocení

tak přesný model myčky jsem nenašel tam kde by to mělo byt to není

Myčku jsem restoval pomocí tlačitek na myčce

pak jsem nastavil program

myčka se zastavila na 145 min a nejde dal a čas se neodčita

Problém s myčkou Bosch #2
Problém s myčkou Bosch #3
Problém s myčkou Bosch #4
hodnocení

tak dnes tady byl opravař byl zasený motorek na napouštění a vypouštění vody jestlí tedy něco takového existuje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]