Nejste přihlášen/a.
Ahoj, pomůže mi někdo s nastavením telefonu Ulefone Power s androidem 6. Jedná se mi o nastavení zapínání/vypínání mobilních dat. Aby jsem nemusel lézt až do nastavení. Když si stáhnu nějakou aplikaci na zapínání/ vypínání dat, tak mi bud nefunguje anebo mi to napíše, že muj systém nepodporuje toto nastavení. Root telefonu nemám...
Když potáhnete prstem po displeji od horního okraje obrazu směrem dolů, zpravidla se objeví taková nabídka, kde bývá přímo vypínač mobilních dat. Býva označen dvěma šipakmi vedle sebe, jedna nahoru, druha dolu. Je to rychlé. Jinak se dá i nastavit jaká havěť bude mít přístup do internetu a jaká ne. Bývá to v nastavení - přenesená data a nastavuje se to zvlášť pro mobilní a wifi připojení
Díky za odpověd. Ale právě tohle mi nejde, Když otevřu tento stavový řádek, dám zapnout data a otevře se další nastaveni dat a tam teprve odkliknu zapnout/vypnout data.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.