Nejste přihlášen/a.
Dobry den,presne tohle me delala televize hyundai pred 2 roky blikala dioda presne ve 3 rano,nekdy me vzbudila hrajici tv,byla jsem v oprave a tam me rekli,ze si mam radsi koupit novou televizi,ze oprava by byla draha,ale mam souseda podival se dovnitr,koupil novou zdrojovou desku a tv jde bez problemu...
Vážený.
Televize jsou u nás jako dříve vyráběny na 5O Herců. Na západě až po Japonko už i na 1000 Hz.
Vám televize může blikat jednak podpětím, že je přetížená síť, nebo je někde v blízkosti( třeba u souseda) černý odběr.R
Podpětím v síti to určitě není, večer je napětí v zásuvce asi 217V, což je v normě a víc to rozhodně neklesa, ve tři ráno nikdo stejně nic zaplé nemá, takže kde by se vzalo větší podpětí.
Televizi jsme zkoušeli přes vypínanou zásuvku, to vše teda vyřešilo, ale není to řešení.
Televizi jsme odvezli na reklamaci, protože je televize rok nová. Vyjadření technika, opraveno (dle mého názoru vyměnil desku, kus za kus) a ten krám to zase udělal hned první noc znova, přesně ve tři začne blikat po cca 17 min přestane, nebo stačí zapnout ovladačem a vypnout a je klid. Ale toto přece není normální chovaní. TV není na kabelu ale přes wifi, a ani odhlašení připojení nepomohlo a dělala to dál.
Na chatě jsem měl podpětí, nebo kolísavé napětí. Postupně mně odešly dva PC. Na mojí stížnost z okruhovali ulici a navíc jsme byli napojeni na "západní" distribuční síť. Frakvence 50 Hz je stabilnější, ale: Z Německa k nám teče přepětí z větrných zdrojů a solárních. Koupil jsem si kabel se čtyřmi zásuvkami proti podpětí, nebo blesku a mám pokoj. Možná, že by Vám to pomohlo také.R
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.