Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypínač na hořlavý povrch?

Od: piskal odpovědí: 6 změna:
Zdravím.
Je pravda že tento vypínač elima.cz/...
je možné používať na hořlavý povrch?díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

5x

Nevídím značku pro umístění na hořlavý povrch, ale v zásadě tyto krabice většinou normu pro umístění na hořlavý povrch splňují. chce to technický list. Nebo se dá použít podložka za krabici, stojí asi 30Kč.

doplněno 05.09.17 12:40:

máš ho v ruce? Můžeš vyfotit zadní stranu jestli tam jsou vyražené nějaké popisky, značky a pod.?

doplněno 05.09.17 13:31:

materiál je tedy z ohnivzdorného nepraskavého technopolymeru, takže umístění NA hořlavý povrch je možný. Správně by tam měla být vyražená značka obdelníku a menšího proužku dole v něm. Tak praví dnešní značky a normy.

zakus*
hodnocení

4x

Cedar plus od Schneidera lze montovat na podklad C2 (tedy na hořlavý povrch).

piskal
hodnocení

Kde jste to vyčetl?
Já nenašel nic :(

piskal
hodnocení

Řekli mi to tak v obchodě,podložku jsem si proto nekoupil,chci se ujistit aby to bolo správně?
doplněno 05.09.17 12:52: Z boku je vylisováno IP44, ze zadu je pouze C63248XX a vytisknuté TZ-2017 W 06 3

No nevím ani v tech. listu jsem nenašel že je na hořlavý materiál ale třeba to mají v normách*nevi* co jsem našel tak třeba

eshop.elkov.cz/...

eshop.elkov.cz/...

tympolplus.cz/...

doplněno 05.09.17 13:36:

Tak sory majster to našel *zdravi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]