Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobrý operátor

Od: slaisa® odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, omlouvám se,že Vás otravuju,ale chtěla jsem se Vás zeptat jestli někdo z Vás nezná nějakého dobrého operátora který má levný a dobrý internet,volání a SMS. Ptám se Vás na to,protože můj mobil nemá moc dobrý pokrytí internetu a já potřebuji využít aspoň datové připojení. Předem děkuji za odpověď.
doplněno 03.09.17 13:53:

PS: Mám mobil.cz a uvažuji o Bleskmobilu,ale nevím jestli to je dobrá volba ... Prosím poraďte mi ... děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

BleskMobil vyuziva sit O2 a Mobil.CZ vyuziva sit T-Mobilu, coz znamena ze by se pokryti netem melo zmenit. Bud k lepsimu nebo k horsimu (nejsem si jist zda sdilej BTSky i na net nebo jen na volani). Cenik si proctes sama.

hodnocení

Děkuji za odpověď.

svatoslav
hodnocení

0x

Zdravím, jak jste spokojen s MOBIL.cz? Hovory do všech sítí vždy jen za 2,50 Kč? Zvažuji, že si jej pořídím...

hodnocení

Dobrý večer, s operátorem mobil.cz jsem v celku spokojena volání má na 2,20Kč a když si aktivujete balíček třicítka tak máte volání jen za 1,90Kč,dále SMS je za 1,50Kč ... Internet je také docela dobrý ... Když si dobijete kredit minimálně za 200Kč tak máte 200mb dat po dobu 30 dnů rychlost až 10 mbs. Ovšem když toto rozpětí dat vyčerpáte tak si musíte do měsíce aktivovat jeden balíček z možných pěti jinak vám internet vypnou ... Já upřímně jsem s tímto operátorem spokojena,ale velkou roli zde pro mě hraje internet,protože ho potřebuji kvůli škole (především jako překladač) a nechce se mi kupovat balíček s 80mb na 10 dnů za 60 Kč(protože vím,že internet nebudu potřebovat třeba těch 10 dní,ale jenom jeden den),když vím že u jiných operátorů je možnost si zakoupit internet na jeden za 20 Kč,což bohužel u tohoto operátora takováta možnost není a i je u jiných operátorů možnost levnějšího volání(Bleskmobil.cz)tak proto budu muset přestoupit k jinému operátorovi ...

direct
hodnocení

0x

Pokud nechcete jen předplacenku, tak koukněte na Emtéčko je v síťi O2.

hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]