Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem technický antitalent a nemám nikoho, kdo by mi poradil... Jde mi o tohle: mám satelitní připojení a jednu TV se satelitním turnerem, tj. televize má slot na kartu přímo v sobě. Mám ji v obýváku a po rozchodu jsem se naučila usínat u TV, jinak neusnu. Takže se už pár měsíců hrbím na sedačce. Bylo by možné nějak "rozbočit" kabel, který nyní vede do TV a jednu odnož dát do TV druhé v ložnici? Abych nemusela platit další vysoký poplatek Skylinku. Nebo musím mít novou kartu a tím pádem platit další vysoký poplatek. Novou "placku" na střeše bych snad mít nemusela, za tohoto předpokladu do toho nejdu - právě proto se ptám, zda by šla varianta "jeden kabel - dvě televize". Bohužel jiná varianta než satelit u mého domu neexistuje, dům je "utopený" ve vysoké zástavbě, kabelovku tu nemáme a obyč.anténa nefunguje. Děkuji moc za odpověď, pokud někdo bude vědět.
0x
Nejlacinější sestava je koupit aktivní rozbočovač signálu a kabelem táhnot do ložnice. Mít taky tv se sat tunerem ( jinak nový přijimač) a kartu přenášet do druhé tv. Jak dlouho ovšem karta (kontakty) vydrží netuším. Jinak další kartu a možná bez poplatků pokud je registrována na Vaší adrese. Tady si ale nejsem jist. s tím servisním poplatkem.
doplněno 03.09.17 09:18:
Taky je možnost, vyměnit konvertor na parabole za konvertor twin, to jest, že tam jde napojit druhý kabel, který potáhnete do ložnice.
0x
Narazil som na nete na zaujímavý článok: pcexpres.sk/...
Nešlo by pripojiť iný televízor na výstup USB alebo HDMI a načasovať si vypnutie?
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.