Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem technický antitalent a nemám nikoho, kdo by mi poradil... Jde mi o tohle: mám satelitní připojení a jednu TV se satelitním turnerem, tj. televize má slot na kartu přímo v sobě. Mám ji v obýváku a po rozchodu jsem se naučila usínat u TV, jinak neusnu. Takže se už pár měsíců hrbím na sedačce. Bylo by možné nějak "rozbočit" kabel, který nyní vede do TV a jednu odnož dát do TV druhé v ložnici? Abych nemusela platit další vysoký poplatek Skylinku. Nebo musím mít novou kartu a tím pádem platit další vysoký poplatek. Novou "placku" na střeše bych snad mít nemusela, za tohoto předpokladu do toho nejdu - právě proto se ptám, zda by šla varianta "jeden kabel - dvě televize". Bohužel jiná varianta než satelit u mého domu neexistuje, dům je "utopený" ve vysoké zástavbě, kabelovku tu nemáme a obyč.anténa nefunguje. Děkuji moc za odpověď, pokud někdo bude vědět.
Nejlacinější sestava je koupit aktivní rozbočovač signálu a kabelem táhnot do ložnice. Mít taky tv se sat tunerem ( jinak nový přijimač) a kartu přenášet do druhé tv. Jak dlouho ovšem karta (kontakty) vydrží netuším. Jinak další kartu a možná bez poplatků pokud je registrována na Vaší adrese. Tady si ale nejsem jist. s tím servisním poplatkem.
Taky je možnost, vyměnit konvertor na parabole za konvertor twin, to jest, že tam jde napojit druhý kabel, který potáhnete do ložnice.
Narazil som na nete na zaujímavý článok: pcexpres.sk/...
Nešlo by pripojiť iný televízor na výstup USB alebo HDMI a načasovať si vypnutie?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.