Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vybrat tablet Lenovo 4 8 nebo Huawei T3 8?

Od: miri* odpovědí: 1 změna:

prosím o radu mám doma tyto dva a rozmýšlím se - cíl - běžné hledání na netu, možná film, prohlédnutí dokumentů - chci si stáhnout android office, fb, messenger a jiné aplikace. hry moc ne ale videa na youtube ano, hudba, lehký na přenášení. Huaw podporuje otg u Len nevim..., Len píše delší výdrž. Hezký jsou oba jo a potřebuju verzi Lte? nebo pro mne zbytečnost? doma wifi připojení momentálně 72mB/s. dík moc

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Za mě určitě s LTE a podporou českých frekvencí. Mám doma tablet bez LTE a na navigaci do auta to schází. Pokud jede člověk na dovolenou ta je to taky super. Všude WiFi není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]