Nejste přihlášen/a.
Nemáte prosím zkušenost s nějakým fénem pro dítě? 3 letá holčička má nádherné vlasy, husté, az na lopatky, ale nerada fén. Asi je na ni moc silný? napadlo mě, existuje nějaký jemnější, něžnější? Díky za každou dobrou radu.
Jsou situace, kdy je třeba vlasy fénovat, třeba před spaním nebo po bazénu. Přece nepůjde holčička s mokrými vlasy do zimy.
O dětském fénu nevím, ale kdysi jsem měla fén, který byl na přepínání. Ne jen na studený a teplý vzduch, ale i možnost přepnou na nižší výkon. Třeba se ještě vyrábí, nevím.
Dekuji za rozumnou odpověď. Někdo kdo pochopil, že se ptam na fen, ne radu. Poradim se jinde, tohle byl jen pokus. Nebo spíš omyl
Také mám odmala hodně husté vlasy a u fénování mi v raném dětství vadilo, že musím sedět a čekat, až to bude hotovo. Děti bývají neposedné a dlouhé + husté vlasy nejsou suché hned. Není problém třeba i v tomto? Jinak fény opravdu mívají přepínání na nižší rychlost i nižší teplotu (mám poměrně nový a tato možnost je tam také).
Wydro, trochu mě překvapila vaše popuzená odpověď. Jakýpak omyl? Tři vám radíme, že nejlepší fén pro malou dlouhovlasou holčičku je žádný fén. Všechny tři se poměrně slušně orientujeme v psaném textu, pochopily jsme, že se ptáte na elektrický spotřebič. Přesto jsme chtěly, alespoň já určitě, dle svých zkušeností dát tu nejlepší radu na problém. Nahoře v dotazu děkujete předem za každou dobrou radu, dole se já cítím jako trdlo nechápavé. Zajímavé.
Fen - před spaním se dlouhé vlasy neumývají. Do bazénu s mrňavou holčičkou nechodím, když mrzne. Při teplotách nad nulou narazím na dost prosušené vlasy čepici a fofrem do auta.
Jestli chci malé holčičce dlouhé vlasy znechutit, tak vlasy fénuji a cuchám. Záleží na každé mamině.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.