Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IPhone 6s nebo 7?

Od: lucieee* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
Chtěla bych poprosit o radu. Chci dveře koupit k narozeninám mobil a nevím jestli je lepší iPhone 6s 64gb nebo iPhone 7 32gb? Co si myslíte, ze je lepší? Stačí 32gb u 7?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

trevor*
hodnocení

0x

Dobrý den, vzal bych 6s 64gb.

hodnocení

0x

Záleží na tom, kolik věcí si do telefonu nainstaluje, běžnému uživateli 32gb stačí, je třeba počítat s tím, že asi 4,5gb zabere iOS. Jinak samozřejmě je lepší iPhone 7. Takže za mě iPhone 7 32gb.

still10k*
hodnocení

0x

Pro dceru bych vzal radši 7mičku. Víte jak to je, budou si je zvájemně porovnávat, aby vás neproklela, že jste jí koupila starší mobil, než má kamarádka ;) 32GB člověku stačí. A navíc hrozí, že na 64GB si člověk zvykne rychle (můj případ) a už nechce menší. Špatně se mi teď vybírá nový mobil. Tak abyste si na sebe neušila bič s příštím dárkem *smich*

A jako bonus jí vemte i nějaké pořádné dveře, jak píšete *hej*
dvere.cz/...
dvere-rychle.cz/...

ondra073
hodnocení

0x

Zdravím,

takhle obecně je to těžké posoudit. Kolik je dceři let? Jak telefon bude využívat? Fotky a Instagram a nebo videa, hry?

Technicky jsou ty telefony teméř to stejné. Vyšší výkon u iP7 při standardním používání nemáte šanci poznat/docenit. Design je stejně hladký a jediné dva významné rozdíly jsou ty, že iP7 nemá standardní jack pro sluchátka (takže buď bude potřeba redukce a nebo mít sluchátka na bluetooth) a taky, že domovské tlačítko už není v případě iP7 tlačítko, ale pouze senzor.

64GB vs 32GB. Pokud má spoustu hudby, videí a her, tak nepřemýšlejte a berte 64. Pokud si dcera vystačí s fotkami (i když jich denně "vypráská desítky), nepotřebuje mít každou nejnovější hru a svůj čas spíše tráví na sociálních sítích, tak 32 bude bohatě stačit.

Já s těmito telefony jsem denně ve styku a mohu říct, že mezi nimi není rozdíl. Když mají lidi různá pouzdra a kryty, tak to mnohdy ani není k rozeznání. Když ale vemu v potaz, že by dcerka mohla být náročná, tak tu hraje roli i prestiž a bude jí líto mít starší telefon.

Na Vašem místě bych se s tím moc nepáral a spíše pořídil cenově výhodnější šestku-S. Ty ceny co jsou v obchodech jsou až 3-násobně vyšší oproti dodavatelským cenám a vím, že to zkrátka nemá smysl. Pokud si ještě pár týdnů počkáte, až vyjde nový iPhone, tak ten telefon koupíte ještě levněji ;)

S pozdravem,

Ondra

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]