Nejste přihlášen/a.
Prosím vás o názory
zalíbil se mi tento přístroj - electroworld.cz/...
je za ty peníze opravdu výborný? uvažuji že bych si zakoupil nějaký foto s velkým zoomem
děkuji
Naopak, přestože mám a preferuji jinou značku, myslím, že Fuji v této třídě není nejhorší volba
Mám FujiFilm FinePix S3300 (14Mpix, 26x Optický Zoom) přesně rok, byl za 5.000,-Kč. Jako ultrazoom podle mne slušný, hlavně při denní světle, v noci to má hodně velký šum. Video to umí taky slušný. Ale záleží, k čemu ho chceš používat. Používám foťáky jen jako dokumetační, převážně v nastavení automat, občas makro. Pokud chci udělat nějakou fotku na rychlo, tak radši vytáhnu 6let starý 5Mpix malý automat - ten na automat na blízko fotí líp. Na makro fotí FF FP podle mne dobře. Např. lesklé štítky elektronářadí na stativu na makro díky zoomu perfektní.
Celkově je asi potřeba si trochu vyhrát s nastavením foťáku. Doporučuju najít si nějaké recenze po internetu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.