Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může syn zařídit dobíjecí kartu u operátora?

Od: hankas® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

může mi syn zařídit nového operátora a dobíjecí kartu? Ruším starého operátora a u nás není o2 a nemám čas někam jet.

Na netu sice nový operátor zařídit jde,ale pouze s internetem, ale ten já nechci.

Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Bohuzel (bohudik) ano, vzdyt se to prodava jak noviny v trafice.
Samozrejmne zalezi na konkretnim virtualoj.

hodnocení

Nemyslím koupit kartu v trafice,ale za mě zařídit nového operátora na dobíjení karet.

sebod*

Domnívám se, že pouze s plnou mocí (pochopitelně ověřenou).

Nebo to zaridi na sebe a pak se to nekdy (nikdy) neprepise.
Abychom nezapomneli, kolik je klukoj?

hodnocení

Synovi klukoj je 38 :)*smich*

doplněno 21.08.17 19:07:

To by ale muselo být na jiné mobilní číslo ne?

doplněno 21.08.17 19:19:

Já bych taky nemusela dokazovat, jak jsem k číslu přišla,ale syn by asi musel,když je to moje číslo :)

Aha..
Ty prenacis cislo k jinemu operatoru? Co s tim ma O2? Nejde jim zavolat a zbytek poslou postou?
Pri zmene operatora jsem nikde nedokazoval jak jsem k cislu prisel..

doplněno 21.08.17 19:23:

A jak u noveho operatora vedej ze cislo neni syna ale Tvoje?
Asi mi stale neco unika (nedoslo).

hodnocení

To já nevím,myslím si to *smich*

doplněno 22.08.17 14:58:

Tak jsem zajela do města pro změnu operátora. Protože jsem neměla ČVOP (číslo výpovědi opouštěného operátora ), tak jsem jela zase domu :)

doplněno 23.08.17 09:28:

Taky jsem to nečekala, musím tam jet znovu a znovu 60 Kč za autobus a den je fuč. Já vím,že nějaké číslo jsem měla zadávat i při minulém přechodu,ale nevěděla jsem už, jak to přesně probíhalo.Zkouším to přes internet,ale zatím to nejde.Pokud je nějaký člověk nemohoucí a nikoho nemá, tak má smůlu.

karta
hodnocení

0x

Syn s ověřenou plnou mocí může pochodit a také nemusí. Chtěla jsem tohle vyřídit "ležákovi" a nevyřídila, plnou moc na ukončení smlouvy neuznali. Musela byste stejně někam na úřad či poštu k ověření podpisu a ještě za ověření zaplatitíte.

Takže pokud nejste nemohoucí, O2 budte mít do 20 km určitě, autobusy jezdí, tak čas v důchodu si najdete a vyřídíte si to osobně. I když se říká, že důchodci nemají nikdy čas.

hodnocení

Já opravdu nemám moc času, balím na stěhování a s koncem měsíce mi všechno končí i tady na starém bydlišti.

Nevím kam jít dřív a na poště už jsem zaplatila za plné moce taky dost peněz, ohledně nové nemovitosti. Tak že mě to asi nemine, zajet do města. Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]