Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
může mi syn zařídit nového operátora a dobíjecí kartu? Ruším starého operátora a u nás není o2 a nemám čas někam jet.
Na netu sice nový operátor zařídit jde,ale pouze s internetem, ale ten já nechci.
Děkuji
Bohuzel (bohudik) ano, vzdyt se to prodava jak noviny v trafice.
Samozrejmne zalezi na konkretnim virtualoj.
Nebo to zaridi na sebe a pak se to nekdy (nikdy) neprepise.
Abychom nezapomneli, kolik je klukoj?
Synovi klukoj je 38
To by ale muselo být na jiné mobilní číslo ne?
Já bych taky nemusela dokazovat, jak jsem k číslu přišla,ale syn by asi musel,když je to moje číslo
Aha..
Ty prenacis cislo k jinemu operatoru? Co s tim ma O2? Nejde jim zavolat a zbytek poslou postou?
Pri zmene operatora jsem nikde nedokazoval jak jsem k cislu prisel..
A jak u noveho operatora vedej ze cislo neni syna ale Tvoje?
Asi mi stale neco unika (nedoslo).
To já nevím,myslím si to
Tak jsem zajela do města pro změnu operátora. Protože jsem neměla ČVOP (číslo výpovědi opouštěného operátora ), tak jsem jela zase domu
Taky jsem to nečekala, musím tam jet znovu a znovu 60 Kč za autobus a den je fuč. Já vím,že nějaké číslo jsem měla zadávat i při minulém přechodu,ale nevěděla jsem už, jak to přesně probíhalo.Zkouším to přes internet,ale zatím to nejde.Pokud je nějaký člověk nemohoucí a nikoho nemá, tak má smůlu.
Syn s ověřenou plnou mocí může pochodit a také nemusí. Chtěla jsem tohle vyřídit "ležákovi" a nevyřídila, plnou moc na ukončení smlouvy neuznali. Musela byste stejně někam na úřad či poštu k ověření podpisu a ještě za ověření zaplatitíte.
Takže pokud nejste nemohoucí, O2 budte mít do 20 km určitě, autobusy jezdí, tak čas v důchodu si najdete a vyřídíte si to osobně. I když se říká, že důchodci nemají nikdy čas.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.