Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Iphone 5c - závada?

Od: iv® odpovědí: 4 změna:
Dobrý den. Jsem absolutní neznalec tohoto přístroje. Dcera jej dostala k narozeninám. Starší. Telefon byl odhlaseny z icloudu atd. Vše jsme nastavili nově. Icloud. Apple ID. Po dvou dnech tlf najednou přestal spolupracovat. Hrozně rychle se vybiji. Prehriva. Nelze nic udělat. Na obrazovce se objevilo jablko. Tlf načte uděláte pár kliknutí a opět se objeví bílé jablko. Neví prosím někdo co s tím? Předem děkuji za rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

radkos
hodnocení

2x

Zdravím, HW závada pravděpodobně, klasika u iPhonů.

Mě přestal iPhone 6 zničeho nic fungovat, na nabíječce zhasl a už nešel zapnout - také HW závada.

Poté jsem koupil 5s, dělalo mi to s tím jablkem to samé - HW závada, naštěstí jsem to zreklamoval. Po měsíci přestal fungovat signál, takže další reklamace a prozatím bez závady.

Opravovat se to nevyplatí. Když koupit iPhone, tak jedině nový v záruce, použitý se opravdu kupovat nevyplatí, je jen otázkou času, kdy se na něm něco pokazí.

iv®
hodnocení

Děkuji za odpověď. Zkusím napsat prodejci. No uvidím jak poridim.

dookie
hodnocení

0x

Zkuste iPhone obnovit v iTunes

iv®
hodnocení

Zatím jsem provedla reset do továrního nastavení odhlásila iphone ode všeho a znova přihlásila...funguje zatím , stáhla jsem apky co jsem chtěla, posílám zprávy, brouzdám po netu. Už jsem myslela, že je vše ok. Bohužel nelze volat, odchozí volání se prostě ukončí a objeví se na pár vteřin jabko, pak zase telefon funguje zcela normálně. Při příchozím volání je vše ok. Včera odpoledne šlo volání naprosto bezchybně, hovor byl čistý. Nevím jestli tam třeba nemám něco špatně nastaveno, že to jednou jde a pak zase ne. Nevím co znamená odhlásit tlf i z itunes. Jak poznám, že jsem přihlášena? Podotýkám je to mobil dcery a co se týče iphone jsem úplně mimo.

doplněno 22.08.17 18:51:

Asi jsem nalezla důvod potíží...jelikož vše klape jak má, jen volání nešlo, vytáhla jsem a znova vložila sim kartu, mobil se normálně rozběhl, můžu již volat i hovor přijímat. Asi budu muset řešit u operátoru výměnu sim karty - mám udělanou nano z klasické a asi to nedala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]