Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, Jde nějak z nefunkčního telefonu zachránit jeho paměť, pokud není poškozené úložiště? Používal jsem offline aplikaci poznámkového bloku pro nejrůznější poznámky, s SD karou a kontaktech na SIM nemám problém.
Mám telefon Xperia Z5 a včera při používání zamrzl a vypnul se. Dal jsem ho nabiječky a zkusil ho znuvu zapnout, jenže už se nechytil. Poté jsem telefon nechal vybít a znuvu strčil do nabiječky, jenže nešel zapnout a ani nesvítila diodka, která signalizuje napájení. Zkusil jsem USB, novou nabiječku, dlouhé držení tlačítka ale nic nepomohlo.
Předem děkuji za vaše odpovědi, rád bych byl moudřejší, než zajdu do servisu.
Půjde zapnout, pokud se odpojí baterie. Vypadá to, že má malý vnitřní odpor (je zničená) a spotřebuje všechnu energii z nabíječky, pak nezbývá na napájení telefonu. Pokud nejde telefon probudit a je totálně mrtvý i po připijení k PC, půjdou z něj data vytáhnou jen velmi těžko. V domácích podmínkách, bez vybavení - nemožné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.