Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levné SMS přes internet?

Od: petty* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat jestli neznátě nějaké výhodné sms přes internet. Vlastním Nokii N72. Prosím poraďte mi co by bylo pro mne nejvýhodnější. Píšu dost smsek. Děkuju.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lm®
hodnocení

0x

Chcete psát sms z netu?Použijte některou sms bránu.Já jsem u vodafone a používám tuto vodafonesms.cz/...

Jinak zde jsou další smsmania.cz/...

teenage.cz/...

smsbrana.cz/...

Jaký máte telefon,na tom nesejde.Pokud chcete šikovný tarif na sms u vodafone ,zvolte tarif ODEPIŠ ,sms stojí 0,40 hal do valstní sítě a 40 mint zdarma volání do vl.sítě.Do jiných sítí je sms za 1,50 ale pozor volání do cizích sítí je drahé 12 Kč za minutu.Snad jsem pomohla.

petty*
hodnocení

Děkuji, právě že mi jde o to abych posílal smsky co nejlevněji, a ten tarif ODEPIŠ je jenom u paušálu? já mam Vodafone nabitou kartu.

lm®

To je samo paušál,měsíčně se platí směšných 12 Kč včetně DPH,pokud píšete většinou sms a máte přátele v síti vodafone,lepší nenajdete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]