Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat jestli neznátě nějaké výhodné sms přes internet. Vlastním Nokii N72. Prosím poraďte mi co by bylo pro mne nejvýhodnější. Píšu dost smsek. Děkuju.
Chcete psát sms z netu?Použijte některou sms bránu.Já jsem u vodafone a používám tuto vodafonesms.cz/...
Jinak zde jsou další smsmania.cz/...
Jaký máte telefon,na tom nesejde.Pokud chcete šikovný tarif na sms u vodafone ,zvolte tarif ODEPIŠ ,sms stojí 0,40 hal do valstní sítě a 40 mint zdarma volání do vl.sítě.Do jiných sítí je sms za 1,50 ale pozor volání do cizích sítí je drahé 12 Kč za minutu.Snad jsem pomohla.
Děkuji, právě že mi jde o to abych posílal smsky co nejlevněji, a ten tarif ODEPIŠ je jenom u paušálu? já mam Vodafone nabitou kartu.
To je samo paušál,měsíčně se platí směšných 12 Kč včetně DPH,pokud píšete většinou sms a máte přátele v síti vodafone,lepší nenajdete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.