Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
rád bych si ponechal číslo pevné linky, která slouží především na příchozí hovory. Neví někdo, kam přenést číslo, abych neplatil vysoký paušál a nemusel se vázat na dva roky?
myslím že nikam, u O2 s i sjednejte nejlevnější tarif, myslím že byl je 50,-Kč ale zavolání ven pak přišlo draze, teoreticky si můžete nechat odchozí volání i zablokovat.
Pokud si dobre vzpominam tak tlf. cislo z pevne linky (HTS, PSTN) slo prenest o2.cz/... .
Nebylo to nejlevnejsi.
Ceny prenosu unet.cz/... (ostatni poplatky), jinde budou podobne.
Pokud chcete převádět číslo pevné linky na jinou adresu, tak by to mělo jít, ale jen v rámci okresu. o2.cz/...
Kolik platíte za pevnou? Před časem Kellner zrušil dosavadní tarify a zavedl nejlenější tarif za 300, takže 4/5 domácností pevné linky zrušila.
Nordic Telecom ukončuje k 31.10 provoz CDMA sítě a přechod k O2 se stávající cenou 199,- podmiňuje dvouletým závazkem. Takže asi jedině VOIP a zaplatit tisícovku za přenos.
Od Nordic Telecom mám navíc předplacený internet, o tom, co se stane s nevyužitým kreditem jsem nenašel ani zmínku.
Dobrý den, síť CDMA nevypínáme, ale bude procházet modernizací. Proto musíme všechny zákazníky z této sítě migrovat do partnerské sítě GSM. Tarify většinou kopírují původní tarify služeb ze sítě CDMA, pouze s několika výjimkami (zrušení služeb Za nula a neomezený mobilní internet). Co se týče Vašeho kreditu - v případě, že do konce provozu služby nestačíte vyčerpat svůj předplacený kredit, obraťte se prosím pomocí e-mailu info@nordictelecom.cz na naše oddělení Péče o zákazníky. Zároveň nám prosím pro tento účel zašlete telefonní číslo dobíjené služby, 4místné číselné heslo pro dobíjení, které zároveň slouží jako heslo pro ověření majitele, a číslo Vašeho účtu.
Váš Nordic Telecom
Zrušil jsem telefon na pevnou linku u O2,zůstalo mi číslo,které mi převedli na mobil,který jsem od nich dostal zdarma.Platím klasickou kreditní platbu,kterou si občas doplattím.Na tu pevnou linku mám zapojený internet a televizi O-2.Číslo je v platnosti i při komunikaci s providerem.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.