Nejste přihlášen/a.
soused je spokojen s Aladinem, já zase používám "IN-počasi", ale stejně je to předpověď, nejedná se o 100% zprávu, jak bude za 20 minut či hodinu... počasí nejde svázat.
Jo a je dobré, když na počasí najdete své město či část města... nebo třeba jako já svou vesnici. Pravděpodobnost s přepočty a propočty je pak větší. I tak můžou přijít lokální bouřky z horka.
takže se sejděte při venčení pejsků a prodebatujte
- my se třeba hádáme se sousedem, jestli má pršet v 16 nebo 18 hodin... jednou vyhraju já, jednou on. Ale prostě večer prší a nějaká minuta mne neovlivňuje...
Myslím, že to není ani tak o aplikaci jako o nastavení. V první řadě je třeba si uvědomit, že telefon zobrazuje informace z netu, tedy zobrazuje to, co na net dodají meteoservery. Telefon v sobě nemá meteostanici, nehledě na to, že ani meteostanice nezobrazuje stoprocentní informace. Další důležitá věc je pak aktivní připojení k netu. Pokud je vypnuté nemůže aplikace aktualizovat údaje. V neposlední řadě je podstatné, jakou máte nastavenou obnovovací frekvenci, tedy zda se informace o počasí mění po 1 minutě nebo např. po 1/2 hodině.
K tomu sluníčku a bouřce: Opět to neovlivní aplikace, když nejbližší meteostanice je vzdálená třeba 3 km, no a průtrž je lokální a na meteostanici zrovna svítí slunce.
@zajda888: Na PC používám k plné spokojenosti wetteronline.de a tady je ta samá aplikace pro Android wetteronline.de/...
Používám in-počasí a převážně to sedí, samozřejmě teplota není (a ani nemůže) být úplně přesná, ale +- 3°C to sedí.
Ono taky záleží, kde bydlíš, protože meteostanic, ze kterých se data sbírají, zase tak moc není a mezi nimi se informace o počasí dopočítávají, a to nikdy nemůže být 100% přesné
Jinak in-počasí používám hlavně kvůli widgetu, na který už jsem si prostě zvykl a líbí se mi, mám tam přehled o počasí (aktuální a předpověď), místě kde se nacházím, času, datu, nastaveném budíku i o tom, kdo má dnes svátek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.