Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem,
zemřela mi manželka a měla samsung S7. Heslo jsem znal, ale z nějakého důvodu se prostě mobil zablokoval. Po Xtém neúspěšném pokusu mi stále píše, ať to zkusím znovu za 60 min. Pořád čekám, jestli nebude chtít heslo ke google účtu ale ne. Znám přístup do Google i pin sim karty..ale mobil prostě neodemknu. Borci v kamenných bazarech a servisech chtějí v průměru 1500,- za odemčení, ale já si říkám, že to přeci musí jít i jinak..
Jak mobil vymazat zcela jsem na netu našel, ale jak zachránit data ne...žena měla videa a fotky nejen na externí kartě, ale i v mobilu.
Díky za případné rady
Honza
Jsou dvě možnosti - servis nebo tovární nastavení.
čtu, vidím - a píšu - to jsou jediné možnosti běžného smrtelníka.
V servisu se však často najdou tací, co tovární nastavení udělají rovnou a v papírech převzetí je klauzulka "nezaručujeme zachování dat".
@babula - to vypadá velmi děsivě... jestli to tazatel zkusí a půjde mu to, prosím o info sem - budu muset vymyslet jiné zabezpečení, když ono prvotní je vlastně k ničemu...
Továrním nastavením vymaže data a to nechce. Servis ano, tam se do toho dostanou, ale chtějí dost peněz.
Pro blbečka, co píše abych vrátil čorku: mé ženě bylo 29 let a zemřela 16.7. při autonehodě..zůstal mi syn ( necelé 3 roky ).. Klidně Ti napíšu, kde se to stalo ( Petrohrad, okres Louny ), aby sis to mohl ověřit ((( Mobil dostala ode mne k vánocům a vyhodit mobil za takové peníze je asi blbost ne !?
Pro ostaní píšu: povedlo se odemčení přes "Samsug find my mobile"..díky moc za radu !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.