Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdrátová nabíječka

Od: cvrcek* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli existuje bezdrátová nabíječka na mobil Lenovo A 2010. Sháním vnučce nějaký dárek,moc díky za odpověď.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek66
hodnocení

0x

Ne...v takových levných telefonech nejsou takové technologie. Tohle bývá u mobilů cenové relace +15tis.

junkers*
hodnocení

0x

Já to mám v Lumii 735 za 6000,- kč.

Musí to mít NFC technologii, pak se to přes tu placatou "anténku"uvnitř telefonu může i nabíjet

doplněno 10.08.17 23:16:

vernon: nabíjecí proud je indukován v NFC cívce. Pokud s touto technologií nejsi obeznámen, nepiš sem prosím bludy.

krtek66

dobře...vložte tam slovo "většinou" a cenu upravte na "dražších telefonů"...jinak zbytek je pravda

vernon
To je pěkný blábol, NFC anténa, i když je většinou v obalu baterie, nemá nic společného s bezdrátovým nabíjením!
doplněno 19.08.17 13:47: Ty jsi šmoula. NFC anéna nemá nic společného s bezdrátovým dobíjením.
mot
junkersi bludy sem pises ty, nfc a bezdratove nabijeni spolu nesouvisi.
muj telefon treba nfc ma a bezdratove nabijeni ne.

hodnocení

0x

Pokud telefon nemá bezdrátové nabíjení, tak to lze vyřešit takto:

student-eshop.cz/...

vojtal*
hodnocení

0x

Telefon bohužel bezdrtové nabíjení nepodporuje.

Vojta, Lenovo Ambasador

bordef*
hodnocení

0x

ano lze. je tu možnost pořídit "adaptér", který se přichytí na zadní část telefonu (popř. pod kryt) a zapojíse do zdířky micro USB v mobilu. tento adaptér poté přijímá energii pomocí indukce, tudíž bezdrátově. Viděl jsem to prodávat, ale už bohužel nevim, kolik to tak může stát :)

bordef:

Velký problém je v tom že rádci radí a nečtou předešlé rady *smich*

Už jsem na to dával odkaz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]