Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Těsnění pračky

Od: rarach2 odpovědí: 8 změna:
U pračky prasklo těsnění,manžeta dole u okénka,nemohu sehnat náhradní,vytíká tudíž voda.Nějaké dobré lepidlo,čím bych to spravil a utěsnil,trvale plastické.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Přesný typ pračky?

doplněno 09.08.17 22:07:

@rarach2: Tady jste to zkusil? elny.cz/... Měla by to být třetí od konce.

Popř. tam zavolejte, třeba seženou.

doplněno 09.08.17 22:14:

@rarach2: Ten přímý tip beru zpět, zjistil jsem, že vaše pračka má kulatá dvířka.

rarach2
hodnocení

philco pls 1061 f

hodnocení

0x

Pokud sháníte náhradní díl na konkrétní pračku, vždy je třeba hledat podle kódu co je napsaný vzadu na pračce.

rarach2
hodnocení

To už jsem zkoušel,i prodejny n.dílů.Nemají a neví.Hledal jsem i na cizích web.stránkách.Proto to zatím lepim jak blb.

Nešlo by těsnění otočit dírou nahoru?

elny.cz/... Tady je teda 1063 ale snad by poradili jestli nejde o zaměnitelný díl. Něco mají společného philca i s aristony.
rarach2
hodnocení

I těm jsem psal,nemají a neví kde mají.
rarach2
hodnocení

I to mě napadlo,ale jsou tam otvory,zatím nevím,jestli i jiné vývody atd.
doplněno 10.08.17 21:00: Tak už se mi ozvali,manžetu mají,tak je to o.k. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]