Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak připojit internet do mobilu Nokia 225

Od: marie12 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

prosím o radu, jak aktivovat připojení k internetu do mobilu Nokia 225. Jedná se o tlačítkový mobil.

Děkuji

S pozdravem Marie

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nokia 225 sice má internet, ale pouze datové připojení od operátora. Takže se extra neaktivuje, ale jen v Menu vyhledáte Internet, vyberete Panel adres, napíšete webovou adresu a stisknete OK. Služba je zpoplatněná podle ceníku operátora.

doplněno 09.08.17 20:51:

@marie12: V Návodu k obsluze o tom je jen to, co jsem vám napsal. Patrně máte software upravený operátorem a pak je třeba se obrátit na něj, tedy na operátora.

doplněno 10.08.17 21:12:

@marie12: Když mám vypnutá paketová data, tak při zapnutí internetu naskočí Opera Mini a zároveň upozornění, že je nutné v Nastavení zapnout Paketová data.

marie12
hodnocení

Děkuji za odpověď. Když stisknu Internet, nemám panel adres, ale objeví se opera mini instaluji a poté mi to oznámí, že se nelze připojit k internetu a odkže mi to na stránku - operaminicom/help?version=4.4.

Děkuji za odpověď.

Marie

marie12
hodnocení

Dobrý den,

moc Vám děkuji za odpověď. Obrátím se na operátora.

S pozdravem Marie

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, abyste se pripojila k internetu na tom mobilu, musíte mít v první řadě zapnutá paketová data někde v nastavení mobilu.

marie12
hodnocení

Dobrý den,

děkuji za odpověď. Zkusím se poradit s operátorem.

S pozdravem Marie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]