Prosím mám chytré hodinky smartwatch z50 mám to spárované s mobilem Lenovo a nemůžu přijít na to jak to mám udělat aby se mi tam objevili kontakty z mobilu, zprávy se mi tam objevily.tyto hodinky mají slot na SIM a sd kartu.Musi tam byt.kdyz chci přijímat hovory na hodinkách z mobilu.dik
Na heurece bývá u zboží diskuse uživatelů tak se optej někoho , kdo je pouzivá m.heureka.cz/... Většinou to bývá tak, že pro spárování stačí běžné bluetooth spojení ale to umí jen oznámit příchozí SMS a hlídat vzdáleni od mobilu ale na větší synchronizaci je potřeba nahrát do mobilu obslužný prográmek. Na mých hodinkách byla pod jednou položkou měnu možnost vyvolat na displeji QR kód který se nafotil mobilem a čtečka otevřela adresu ke stažení příslušné synchronizační aplikace.
Totak děkuji, už to jede měl jsem z Google play stahnuty špatný program BT notifikation, správný k těmto hodinkám je mediatek Smart device.a na heurece žádné recenze nebyly teď už to nevadí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.