Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dost se dívám po tiskárnách a objevila jsem tuto od HP , asi bych chtěla zase od tohoto výrobce, jsem s výrobky od toho výrobce spokojená, líbí se mi vzhledově.
Tisknu barevně a tisknu celkem dost, oboustraný tisk je super a ta automatická kopírka co si vtahuje papíry sama je příjemný bonus pár desítek dokumentů měsíčně okopíruju určitě.
Navíc vypadá tiskárna pěkně, což je taky jedno z kritérií výběru, jelikož ji prostě nemám kam schovat.
Náklady na tisk jsou také fajn, když to spočítám, že originál černá náplň stojí 1019Kč a je na 2tis. stran a barevné stojí někde kolem 600Kč na 1600stran, tak ty náklady jsou stejné, možná i oproti levným laserovkám nižší.
Je to inkoustovka, z čeho mám trochu obavy je to, jestli inkoustovka tiskne text stejně pěkně jako laserovka?
Nechci Vás odrazovat, ale několik tiskáren předchozí řady jsem nakoupil do školy. Neustále jim zasychaly tiskové hlavy, po pár reklamacích jsem to ještě v záruce vyházel a nahradil Brotherem s tankovým systémem.
Canon má z inkoustovek nejkvalitnější tisk, trysky zaschnou když stojí řádově pár měsícu a 5 inkoustová alternativa lze pořídit za zhruba 100Kč.
tiskárna v odkaze patří mezi nejvyšší řády tiskáren co nabízí - neberme ty skutečně obrovské kancelářské.
Právě vyšší řada officejet, konrétně se chlubí tím, že má náklady na tisk slušné, v práci jednu takovou máme, vypadá pěkně a funguje dobře, má dost funkcí z nich věšinu ani nevyužijete, ale tisk přes wifi je super.
Tiskne rychle a hlavně pěkně, jak text tak i fotky nebo grafiku, s čímž mají laserovky většinou problem, ty tisknou pěkný text ale s grafikou mají většinou problém.
Automatický podavač pro kopírku je super když toho potřebujete kopírovat víc a třeba oboustraně, třeba nějaké smlouvy apod, ulehčí to práci hodně.
Co se týče zasychávání inkoustů, řekl bych, že originálni cartrige zaschne opravdu za hodně dlouho, ale jestli vytisknete aspoň list měsíčně, tak se to stát nemůže.
Pokud tisknete hodně, jednoznačně bych do ní šel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.