Před 5 lety jsem si pořídila plynovy sporák značky amica.predtim jsem měla Moru. Bohužel je to nesrovnatelná kvalita.servisak dodal novou hadici s ventilem na Propan Butan a odborně zapojil.Horaky u Amiky hoří malými plamínky.Pry je to takhle vpořádku . nejmenší hořák nemá smysl vůbec používat-voda v kastrolku ani nezačne vařit. Teď jsem zjistila, že u největšího hořáku je zdeformovaný rozdělovač plamene (takové kolečko stříbrné barvy s drážkami).cena za nový je tedy pěkně vysoká. Plamen je nerovnoměrný, místy hoří i přes obvod hrnce, no prostě špatný. Zadní levý nefunguje vůbec, ani po vyčištění trysek, rozdělovače, talku. A pravý zadní pro změnu při musíte držet cca 15 sekund,jinak pořád zhasíná. PORADIL BY NĚKDO OPRAVDU DOBRÝ SPORÁK KOMBINOVANÝ NA PROPAN BUTAN?
vynechte všechny levné značky. sám jsem se nikdy se špatným plynovým sporákem nesetkal. teď mám Electrolux a spokojenost. stačí jen správné trysky na PB, které jsou vždy přiložené a musí to makat.
To jsem netušil, že na něčem tak jednoduchém, jako je plynový sporák se dá něco udělat špatně. Na propan butan mám electrolux, ale jen dvojplotýnku. V dodávce byla sada trysek na PB, které jsem vyměnil. Dále je v návodu jak seřídit hořáky. Drát pojistky můžete přihnout, aby byl v plamenu a nebylo potřeba držt čudlík dlouho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.