Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV Samsung se zbláznila

Od: mimtrio odpovědí: 8 změna:

Ahoj , prosím Vás jsem asi uplný trotl ale koupil jsem si asi před šesti léty TV Samsung typ UE37D6100 a ten prodávající v obchodě mi řekl že když namačkám : info -menu-mute- power za sebou tak si můžu vybrat typ televize jaký chci. No a já jsem to dneska poprvé vyzkoušel a povedlo se to že mi tam nehraje vůbec nic a vůbec nevím jak to mám dát zpátky na to co tam těch šest let bylo. Prosím poradte mi jak na to. Moc děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Já bych zkusil dát tovární nastavení. Ale přiznám se, že nerozumím tomu, když namačkáte ta tlačítka, že si můžete vybrat typ televize jaký chcete.

hodnocení

0x

Spíše by mě zajímalo, jak se ta TV chová. Popis "mi tam nehraje vůbec nic" mi nic neříká. Jde TV zapnout? Rozsvítí se obrazovka? Reaguje aspoň na nějaké tlačítko na DO?

Možná je zablokovaná nějakým PINem. Můžete zkusit následující postup: V pohotovostním stavu zmačkněte MUTE - 8 - 2 - 4 - POWER. Tím by se měl nastavit základní PIN (0-0-0-0) a ten pak můžete změnit, možná i vypnout.

Zkuste mi tedy ještě více popsat chování té TV.

hodnocení

0x

Jaký byl důvod, vrtat se v servisním menu? Jako, že si vyberete v nabídce větší TV? Pokud nefunguje (po krátkém odpojení ze sítě) stejný postup, kde vrátíte původní hodnoty, měl prodávající pravdu, můžete si jít vybrat jinou televizi. Elektronika podporuje více typů panelů a výbavy, případně SE (special edition) a pokud jste zvolil sestavu, kterou nemáte, bude TV například DVD hledat marně *zed*

Televize se nezbláznila ... o uživateli se můžeme dohadovat :-D nic osobního :-D

prazskejpepik*
hodnocení

0x

vždyť se Vám to povedlo. můžete si jít do obchodu vybrat jinou :-D sám za sebe bych Samsung nedoporučoval. je to jedna z nejhorších, co jsem kdy měl na odezvu ovládání (teď už jen zkouším, kdy klekne)

ale smekám, že si to po šesti letech pamatujete, co zmáčknout a v jakém pořadí.

hodnocení

0x

Tak tohle je teda otázka. Já pořád nevím jak je myšlena a jestli ji mám brát vážně. Ale asi Vám jenom zmizely všechny programy které jste tam měl nastavené. Tak dejte jenom "menu", vyberte nastavení programů a kliknětě na automatické ladění a čekejte až se to samo nastaví. Až to skončí klikněte na OK a je to. Budete tam mít všechno několikrát, ale alespoň to bude hrát. Nebo jste měl na mysli něco jiného? Snad jste si nemyslel, že to je nějaké kouzlo a že se Vám na stolku objeví úplně nová super televize, kterou si vyberete z nabídky na obrazovce.

Vybrat si jakou chce.. :) Asi je to myšlený tak, že se dají zpřístupnit další funkce. Treba LG prodává jeden tip televize ve třech různých cenách. Cena se liší podle toho , jakým způsobem umí televize pracovat s fleškou vloženou do USB. Nejlevnější řada umí z flešky jen instalovat update. Dražší umí z flešky přehrávat média a nejdražší umí na flešku nahrávat. Paradoxně je to v té televizi jen zablokované softvérově a dá se to přes servisní menu odblokovat. Předpokladem je ovšem mít v televizi firmware které mají všechny tři televize. Pokud se člověk pokusí odblokovat funkce ve chvíli kdy si už televize stáhla jinou verzi firmware nebo už při koupi bylo novější firmware v televizi z výroby, může člověk , který si " jen tak hraje" bez znalosti problematiky vyrobit z televize cihlu.

Totak, podle toho co píšete, bych řekla že máte pravdu. Ale to už se stejně asi nedozvíme, tazatel už nereaguje. Asi teď má tu cihlu. :)

Já si taky tak hrál, ale napřed jsem si o tom něco přečetl takže moje LG má pár funkcí navíc :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]