Nejste přihlášen/a.
Můžete mi někdo prosím poradit, jak nastavit autorádio, aby přehrávalo MP3? Adaptér mám v zapalovači, MP3 bliká, takže asi hraje, ,kabelem mám spojené oba přístroje, ale nevím co zmáčknout na autorádiu, aby to hrálo. Mám v autě Panasonic
Někde tam bude zapnutí vstupu AUX. Najdeš to v Návodu nebo napiš celý typ autorádia a najdu ti to.
Taky ještě napiš, jakým kabelem a kam v rádiu máš tu empétrojku připojenou.
Volba zdroje signálu se děje na tvém rádiu postupným krátkým zmáčknutím tlačítka PWR (zapnutí/vypnutí). Jedním zmáčknutím se přepne z rádia na DVD, dalším zmáčknutím z DVD na AUX. Zkus a dej vědět.
Nevím co to je za kabel, dostala jsem celou tu sestavu v jednom balíčku, takže by to snad společně mělo fungovat
AUX je napsáno právě nad vstupem toho kabelu, ale jak to zapnout ... Je to Panasonic C1405N, stará 1,4 Fabie
Všem děkuji za odpovědi, včera jsem už musela odjet a nakonec to vyřešil kamarád. Zjistil frekvenci na MP3 a nastavil ji na radiu.
Prave ze v navodu pisou ze to umi mp3 z CD.
Vypalovat CD uz se dneska nechce, a tak pouzijeme fm transmitter
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.