Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak spustit MP3 v autorádiu

Od: conconi® odpovědí: 11 změna:

Můžete mi někdo prosím poradit, jak nastavit autorádio, aby přehrávalo MP3? Adaptér mám v zapalovači, MP3 bliká, takže asi hraje, ,kabelem mám spojené oba přístroje, ale nevím co zmáčknout na autorádiu, aby to hrálo. Mám v autě Panasonic

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Někde tam bude zapnutí vstupu AUX. Najdeš to v Návodu nebo napiš celý typ autorádia a najdu ti to.

Taky ještě napiš, jakým kabelem a kam v rádiu máš tu empétrojku připojenou.

doplněno 05.08.17 09:27:

Volba zdroje signálu se děje na tvém rádiu postupným krátkým zmáčknutím tlačítka PWR (zapnutí/vypnutí). Jedním zmáčknutím se přepne z rádia na DVD, dalším zmáčknutím z DVD na AUX. Zkus a dej vědět.

hodnocení

Nevím co to je za kabel, dostala jsem celou tu sestavu v jednom balíčku, takže by to snad společně mělo fungovat

hodnocení

AUX je napsáno právě nad vstupem toho kabelu, ale jak to zapnout ...*nevi* Je to Panasonic C1405N, stará 1,4 Fabie

vernon
Tlačítko PWR/SRC.
hodnocení

Všem děkuji za odpovědi, včera jsem už musela odjet a nakonec to vyřešil kamarád. Zjistil frekvenci na MP3 a nastavil ji na radiu.*tanec*

vernon
To není nejlepší řešení, mohou se do toho plést okolní FM stanice. Přímé propojení, pokud to tedy přehrávač umožňuje, přes AUX, je lepší.

Prave ze v navodu pisou ze to umi mp3 z CD.
Vypalovat CD uz se dneska nechce, a tak pouzijeme fm transmitter:)

hodnocení

No jo, ale jak to AUX spustit. Nad vstupem do radia je AUX napsáno, ale jak se zapíná?

Promiň, ale asi nečteš, co ti píšeme. Napsal ti to vernon a polopaticky i já.

hodnocení

0x

Umi autoradio format mp3?

vernon
Ano, ale kdo by je dnes vypaloval na cédéčko...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]